Oké, de televisie is vervangen. Mijn Walk Maxx Plus de kamer in gesjouwd en een hele aflevering van (eh, wat was het ook alweer?) dinges ge-walk-maxxed. Ik had de ssssschwung nog niet helemaal te pakken, maar niet getreurd. Morgen weer.

Schwung, schwung, het gaat al een stuk beter. Er zit zo’n boordcomputer op. Je kunt je hartslag volgen, het aantal bewegingen dat je maakt, maar het belangrijkste zijn natuurlijk de calorieën die je verbrandt! Ik moet er minimaal 1000 van mezelf, dat red ik meestal in zo’n 35 à 40 minuten. Deze keer 1000, 1100, 1257 … en toen zei het elastiek ‘KNAP’. Versleten.

Sporten is niet gezond. Als je elastiek knapt is dat namelijk behoorlijk frustrerend. En dat is volgens mij helemaal niet gezond.

Nu is dit al de tweede keer dat de elastieken versleten zijn, dat is dan wel weer stoer. Het is niet zo dat mijn Walk Maxx Plus eenzaam staat te somberen op zolder. Jaah, hij wordt wel eens stoffig van het niets doen, maar hij is nooit uit beeld en zeg nou zelf, al twee keer de elastieken tot knappens toe versleten is een hele prestatie!

Maar ja, hoe kom ik nou weer aan nieuwe elastieken?