Dagelijkse dingen |

Afwassen

‘Als ze zich nou vervelen, dan kan je ze best even laten afwassen hoor’.

Dagelijkse dingen |

Schrijven voor een ander

Het internet is een leuk medium. Je laat overal bewust en soms onbewust sporen achter. En soms krijg je reacties uit een onverwachte hoek. En dan schrijf je opeens voor een ander.

Dagelijkse dingen |

Negen jaar

Negen jaar is ze. En al haar hele leven heeft ze het gevoel, dat ze tegen haar grote zus moet opboksen. Grote zus is ouder, groter, slimmer en neemt in het spel altijd het voortouw over. Wat kleine zus niet ziet, is dat zij op haar gebied al zoveel groter is dan grote zus. Ze is socialer, creatiever en maakt zoveel makkelijker contact met groot en klein. Maar zij ziet zichzelf alleen klein.

Dagelijkse dingen |

Zo'n dag dus

Vandaag heb ik zo’n dag dat alles makkelijker gaat. De zon schijnt, ik rol vrolijk mijn bed uit onder de douche. Mijn haar wil wat ik wil (dat is wel eens anders) en mijn huis is opgeruimd, dus daar ligt geen klus te wachten. Met een grote pot thee en wat notenbrood duik ik achter mijn computer. Voor het eerst mijn nieuwe bril op mijn neus en hoera, ik kan het beeld van mijn tekstverwerker weer terugzetten op 100%. Bezig met een leuke klus om lesmateriaal te schrijven en vanmiddag ga ik een proefrit maken om na 10 jaar trouwe dienst mijn auto misschien wel in te ruilen. Zo’n dag dus.

Dagelijkse dingen |

Parijs of in de rij

Vier hele dagen voor mijn lief en mij. We hebben een hotel gereserveerd in Parijs, Montmartre, op loopafstand van de Sacré-Cœur, inderdaad, toe maar. Na aankomst trekken we gelijk onze wandelschoenen (eh, look-a-like Birkenstock teenslippers) aan en gaan op pad.

« VORIGE VOLGENDE »